Sinop - Ayancık yolunun İncirpınarı mevkisinde 2 aracın çarpışmasıyla 1'i ağır toplam 8 kişinin yaralandığı kazadan acı haber geldi.

Yaralılar arasında durumunun ağır olduğu bildirilen 3 çocuk annesi Müyesser Açıkgöz, kaldırıldığı Sinop Atatürk Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Acı haber Açıkgöz'ün yaşadığı Ayancık ilçesinde büyük üzüntüye neden oldu. Diğer 7 yaralının ise Sinop'taki tedavileri sürüyor.

Kaza: 

Kaza; saat 18.55 sıralarında Sinop – Ayancık karayolu İncirpınarı mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; O.A idaresindeki 06 DNP 863 plakalı otomobil, önünde ilerleyen ve akaryakıt istasyonuna girmek için yön değiştiren Ö.K idaresindeki 55 ACN 898 plakalı otomobille çarpıştı.

Kaza sonucunda sürücüler O.A ve Ö.K ile her iki araçta yolcu olarak bulunan Müyesser Açıkgöz, F.U, K.A, U.A, E.S ve yabancı uyruklu bir kişi olmak üzere 8 kişi yaralandı. 

Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla Sinop Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılardan durumu ağır olan 3 çocuk annesi Müyesser Açıkgöz tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Sinop Aydın Kaza 1 Ölü 7 Yaralı Foto 2Sinop Aydın Kaza Foto 3Sinop Aydın Kaza 1 Ölü 7 Yaralı Foto9Fd0F1A8 B4Fe 4591 A34C F9Ae5608C9Dc

Muhabir: Merve Yerli