Gerzeliler Kültür ve Yardımlaşma Derneğinin her yıl düzenlediği piknik, bu sene 9. kez düzenlendi. Katılımın yoğun olduğu etkinliklerle yapılan 9. Geleneksel Gerzeliler Derneği Şenliğinde misafirlere kazanlarca keşkek ikramında bulunuldu.

Gelecek senenin ağalığını İdris Civelek kazanırken Dernek Başkanı Mustafa Civelek yaptığı konuşmada pikniğe katılımın her sene arttığını belirtti. Civelek konuşmasında, "Piknik etkinliğimize katılarak bizleri onurlandıran siz değerli misafirlerimize teşekkür etmek istiyorum. Bizler gurbetteki Sinoplular, Gerzeliler olarak buralardaki hemşehrilerimizin, gencinden yaşlısına hepimizin birbiriyle tanışması, kaynaşması İstanbul'da da yalnız olmadıklarını hissetmeleri amacıyla bu etkinliklerimizi düzenliyoruz.

Etkinliklerimiz bir önceki yıllara göre daha kalabalık ve güzel geçmektedir. Bu da bizlerin doğru yolda olduğunun göstergesidir.

Programımıza katılarak bizleri onurlandıran kıymetli vekillerimize, belediye başkanlarımıza, ilçe başkanlarımıza, belediye meclis üyelerimize, mahalle muhtarlarımıza, ilçe başkanlarımıza, dernek ağalarımıza, sponsorlarımıza, kıymetli hanımefendilere, beyefendilere, gençlik kollarımıza katılım sağlayan bütün dernek başkanlarımıza, federasyon başkanlarımıza, genel başkanlarımıza, onursal genel başkanlarımıza, özellikle Gerze'den gelerek bizleri onurlandıran kıymetli iş adamlarımıza, sanatçılarımıza, davul zurna ekibimize katkı yapan destek olan bütün hemşehrilerimize ve alanı dolduran kıymetli üyelerimize şükranlarımızı sunuyorum.

Ağalık koltuğuna oturan ağa adaylarımıza teşekkür ederiz. Rekor ücretle ağa seçilen kıymetli iş adamımız, derneğimizin her zaman destekçisi olan İdris Civelek’e gönülden teşekkür ediyoruz” diyerek etkinliğe katılım gösteren herkese teşekkür etti.

Sinop'ta planlı elektrik kesintisi Sinop'ta planlı elektrik kesintisi

Kaynak: Gerze'nin Sesi