Bugün saat 11.30’da, Sinop Sabahattin Ali Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen basın toplantısı ve halk buluşmasına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur ile birlikte AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, AK Parti Sinop İl Başkanı Uğur Giresun, 22. Dönem AK Parti Sinop Milletvekili Cahit Can, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Türkiye Buluşmaları kapsamında gerçekleştirilen programda konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Halka İlişkiler Başkanı Belgin Uygur, kendisini ağırlayan AK Parti Sinop İl Teşkilatı ve Sinoplulara teşekkür ederek konuşmasına başladı.

Parti programıyla ilgili bilgilendirmeler yapan Uygur kendisini dinlemek üzere salonu dolduran Sinoplulara “Değerli dava arkadaşlarım. Şehir Buluşmaları kapsamında 81 ilimizdeki vatandaşlarımızla hemhal olacağız. Türkiye Yüzyılını milletimizle birlikte, topyekun olarak şekillendireceğiz. Hayata geçirdiğimiz büyük demokrasi ve kalkınma hamlelerimizle Türkiye Yüzyılını inşa edeceğiz” dedi.

Filistin ve Lübnan’daki insanlık dramına da değinen Uygur, “7 Ekim’den bu yana, Filistin’de tüm dünyanın gözü önünde 40 binden fazla kişi maalesef hayatını kaybetti. Büyük bir soykırım ve katliama tüm dünya şahitlik ediyor. Artık dış politikada zulmün karşısında duran, bütün masum coğrafyalara umut olan, bütün masumların yanında olan bir Türkiye var. Sahada güçlü, masada güçlü. Sözü dinlenen bir Türkiye var” dedi.

Uğur Davas'ın mutlu günü Uğur Davas'ın mutlu günü

Muhabir: Merve Yerli