Sinop’un ilçesinde ölümlü kaza Sinop’un ilçesinde ölümlü kaza

Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, Gerze'nin girişinde yapılacak olan yeni ve modern bir otogar projesinin hayata geçirileceğini hatırlatarak, ihale sürecinin tamamlandığını ve çalışmalara başlandığını ifade etti. Otogarın tamamlanmasıyla birlikte otobüslerin şehir içine girmemesi sayesinde trafik sorununun azalacağını ve kazaların önüne geçileceğini vurgulayan Başkan Şensoy, otogar projesinin seçimden önce tamamlanmasını hedeflediklerini dile getirdi.

Gençlerin ihtiyaçlarına yönelik yatırımlara da değinen Şensoy, ilçede yaşayan gençlerin verimli vakit geçirebilecekleri imkanlar yaratmak için çeşitli projeleri hayata geçirdiklerini söyledi. 1453 fetih yüzme havuzu, Alparslan Türkeş Kapalı Spor Salonu, Dr. Necmettin Erbakan Parkı ve camii inşaatı gibi projelerin gençlerin sosyal ve sportif faaliyetlerini desteklemek amacıyla yapıldığını ifade etti. Aynı zamanda yeni inşa edilen seyir terası ve kafede doğal güzellikleriyle ünlü Gerze'nin manzarasının tadını çıkarmanın mümkün olacağını sözlerine ekledi.

Başkan Cevat Şensoy, Gerze için yapılan yatırımların ilçenin yaşam kalitesini artırdığına ve gençlerin geleceğine değer kattığına inandıklarını ifade ederek, çalışmaların devam edeceğini ve daha da güzel şeyler yapmayı amaçladıklarını belirtti.

Editör: Merve Yerli