Burak Yıldırım, yaptığı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “5 Ekim tarihinde yapılacak genel kurulda SİAD Genel Başkanlığı görevine özel sebeplerden dolayı aday olmama kararımı değerli kamuoyuyla paylaşmak isterim. Aday olacak Genel Başkan Vekilimiz değerli iş insanı, kıymetli abim Sayın Fatih Candar Can başkanıma başarılar diliyorum. Her zaman yanında olacağımı ve destekleyeceğimi bilmesini istiyorum.

Görev süresi boyunca benden desteğini esirgemeyen değerli eşime ve aileme, çalışanlarıma, birlikte çalıştığımız değerli yönetim kurulu üyelerimiz, yol arkadaşlarım, kelimelerle ifade edemeyeceğim kıymetli insanlara, genel başkan yardımcılarıma, çok değerli onursal başkanlarıma, birbirinden değerli STK başkanlarıma, bürokratlarımıza, siyasetçilerimize, sanatçılarımıza, iş insanlarımıza, üyelerimize, hemşerilerimize bana bu dönemde her ortamda gösterdikleri sevgi, saygı ve destekleri için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Şahbenderoğlu: “Sinop’ta sağlıklı ve güvenli okullar istiyoruz!” Şahbenderoğlu: “Sinop’ta sağlıklı ve güvenli okullar istiyoruz!”

Görevde kaldığım sürede olduğu gibi, bundan sonra da Sinop iş dünyasının her zaman yanında olmaya devam edeceğim.

Yolu sevgiden geçen herkesle elbet bir gün tekrar buluşuruz.”

Muhabir: Merve Yerli