İstanbul'da TBF Basketbol Spor Lisesi için protokol İstanbul'da TBF Basketbol Spor Lisesi için protokol

Sinop Üniversitesi rektörlük binasındaki senato toplantı salonunda gerçekleştirilen devir teslim törenine yeni rektör Taşdemir'in eşi, anne, babası, çocukları ile aile üyeleri de katıldı. Rektör yardımcıları, fakülte dekanları ile idari personelinde hazır bulunduğu devir teslim sırasında konuşan eski Rektör Prof. Dr. Nihat Dalgın 2015 yılında devraldığı Sinop Üniversitesi Rektörlüğü görevi süresince geçen 8 yıllık dönemi değerlendirdi. Dalgın, yeni rektör Taşdemir'e başarılar diledi. 

Dalgın'a hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Prof. Dr. Şakir Taşdemir'de, Sinop Üniversitesini daha ileri noktalara taşıma içir çalışacaklarını söyledi. Sinop doğumlu olduğunu hatırlatan Taşdemir, bunun da kazanç olacağına inandığını dile getirdi. 

Yapılan konuşmalar ardından Prof. Dr. Nihat Dalgın rektör Taşdemir'e rektörlük cübbesini giydirdi. Yeni Rektör Prof. Dr. Taşdemir annesi Satu Taşdemir ve babası Münir Taşdemir'in ellerinden öperek hayır dualarını aldı ve kendilerine çiçek takdim etti. Anne ve babanın oldukça duygusal anlar yaşadığı görüldü. 

Editör: Serhat Özşahin