Şirvan Ünal ve ben, Türkeli ilçemizden Sinop’a kadar uzanan 90 kilometrelik yolun 256 virajla dolu olması nedeniyle, yolun içler acısı durumunu yetkililere duyurmak ve farkındalık oluşturmak amacıyla üç günlük bir yürüyüş başlattık. TV5, bu yürüyüşün başlangıcında bizlere canlı yayında konuşma fırsatı sundu. Yolda ilerlerken, Şirvan Ünal kardeşimizin telefonu çaldı; arayan Birol Aydın Bey’di. Kendisi bizi tebrik ederek bu anlamlı yürüyüşümüzü takdir etti ve TBMM’de bu konuda çalışma yapacağını belirtti. Bir süre sonra, Sayın Vekilimiz bizzat Türkeli’ye kadar gelip yerinde incelemelerde bulunarak duyarlılığını gösterdi.

Sinop ziyareti kapsamında, İstanbul Milletvekilimiz Birol Aydın, vatandaşlarımızın en çok şikayet ettiği Türkeli-Ayancık-Sinop yolunu yerinde inceledi. Halkın sorunlarına olan duyarlılığı ve çözüm odaklı yaklaşımıyla, yolun yapım sürecinin yavaş ilerlemesi nedeniyle başlattığımız 90 kilometrelik yürüyüşte, Aydın TBMM’de bu meselenin takipçisi olacağını belirtmiş ve gösterdiği bu özverili tutumuyla takdiri hak etmiştir.

Her zaman halkın yanında durarak, sorunlara çözüm arayan Birol Aydın, gerçekten örnek bir vekil olduğunu bir kez daha ortaya koydu. Saadet Partisi'nin İstanbul Milletvekili olarak halkın güncel sorunlarına gösterdiği bu hassasiyet oldukça kıymetlidir.

Kendisinin vatandaşlarımızın problemlerinin çözümüne yönelik attığı adımları takdir ediyor; bu samimi ve hızlı girişiminden dolayı Birol Aydın’a yürekten teşekkür ediyorum.